Edhe pse mendoni se nuk është e lehtë të kënaqësh një femër, megjithatë nuk është edhe aq e komplikuar. Edhe pse ekzistojnë këshilla të shumta sesi të kënaqësh femrën, lehtë mund të krijoni përshtypjen që fjala është pothuajse për ndonjë projekt shkencor për të cilin nevojiten t’i lexoni qindra e qindra faqe librash.

Ekipi i portalit Men’s fitness, ka vendosur t’i pyesë drejtpërdrejt femrat se ku është sekreti, ndërkaq janë përgjigjur femrat e moshës nga 23 deri në 32 vjeçe. Ja çfarë kanë thënë ato: 1. Zonat erogjene nuk janë mit- Mos e nënçmoni ndikimin e puthjeve. Nuk është vetëm mënyra që të na tregoni që keni vendosur të kaloni natën me ne. “Kur i dashuri im më puth në qafë dhe vesh thjesht më duket sikur më ngre në qiell, kështu që ajo ndjenjë më përshkon e gjitha deri te klitorisi”, thotë 27-vjeçarja Tessi.

2. “Dirty talk”’- Nuk është e nevojshme të bisedoni me rrotulla me femrën. Nëse jeni në ndonjë restorant luksoz nuk është e thënë që patjetër t’ju pengojë që në mënyrë të qetë t’i thoni që ndieni kënaqësi që jeni takuar mu tek ajo tavolina dhe t’i thoni se çka do të dëshironit t’i bëni kur të shkoni në shtëpi, thotë 31-vjeçarja Marianna. “Nëse ia bëni me dije femrës se sa e dëshironi, më lehtë do ta realizonit të gjithë imagjinatën me të’, thotë ajo.

3. Mos i harro sisët e femrës- “Është e vështirë të përshkruaj me fjalë se sa më kënaq i dashuri kur i përkushton pak kohë gjoksit tim dhe me butësi luan me të. Kështu më bën të ndihem shumë e relaksuar dhe në çast përjetoj orgazmën”, thotë 27-veçarja Laine.

4. Lëreni të marrë iniciativën- “Më bën të kënaqem shumë kur kam rastin qëndroj mbi të kur ai është i shtrirë. Poza e këtillë për ne femrat është shumë e përshtatshme dhe mbajmë kontrollin për caktimin e tempit”, thotë 24-vjeçarja Brooke. Gjatë gjithë kohës mbajmë kontaktin me sy dhe seksi na bëhet më intensiv. Porosis meshkujt se nuk ka asgjë të keqe që vetëm të rrinë të shtrirë dhe të kënaqen duke na shikuar”.

5. Dushi i përbashkët- Të gjithë thonë të provojmë dush të përbashkët. Kur jeni bashkë nën dush nuk keni nevojë të brengoseni për pamjen as për atë se po ju hyn uji në veshë apo sy, ndërkaq disa pjesë janë të fshehura derisa jeni të puthitur për njëri-tjetrin. Kjo krijon eksitim të madh te të dy partnerët, thotë 29-vjeçarja Julie.

6. Gjeni “pikën”- “Kënaqem kur i dashuri kushton pak më shumë kohë të më hulumtojë, në vend që vetëm të më puthë. Kjo është një ndjenjë aq intensive sa që lehtë përjetoj orgazmën. Kur e bën këtë gjë, e di që vërtet dëshiron që edhe unë të jem e kënaqur”, thotë 26-vjeçarja Chloe.

7. Seksi i mëngjesit- “Kënaqem kur zgjohen me ndjenjën që trupat tanë janë të puthitur njëri për tjetrin dhe të ndiej se si po eksitohem. Pas një nate me gjumë të mirë, seksi në atë pozitë vërtet është i shkëlqyeshëm” thotë 25-vjeçarja Yana.

8. Seksi i befasishëm pas kthimit nga puna- Disa nga përvojat më të mira seksuale me bashkëshortin tim i kam pasur kur fillonte të më prekte pas kthimit në shtëpi nga puna, derisa akoma kam pasur të veshura rrobat e punës. Prandaj, porosis meshkujt që të mos harrojnë zhveshjen e rrobave, thotë 32-vjeçarja Paulina.