“On The Run II”, nga Beyonce dhe Jay-Z nuk është vetëm një show i denjë për Hollywood-in…

Turneu që të dy yjet po ndajnë me fansat përbëhet edhe nga momente private që transmetohen në ekranin e madh.Fansat që asistojnë në koncertet e tyre kanë pasur mundësi të shohin një buqetë me pamje intime dhe pa filtra të dy yjeve, që tregojnë në këtë mënyrë historinë e tyre dhe përditshmërinë.

Fotoja ku të dy shfaqen të zhveshur po bën xhiro në web.j.j