Një audicion prej rreth 170 milion njerëz në të gjithë botën panë triumfin e këngëtares austriake kur ajo fitoi 290 pikë të performancës së saj në Eurovizion e vitit 2014.

Jo vetëm kaq por Conchita u përfol gjatë dhe për lookun e saj me flokët e gjata dhe me mjekër.

Mirëpo në fotot e fundit pamë se Conchita ka vendosur të harrojë të kaluarën.

Këngëtarja u paraqit me kokën e rruar dhe vendosi të heqë dorë nga personazhi i vjetër dhe të vazhdojë karrierën e tij me emrin e tij të vërtetë Tom.

Por së fundmi në videoklipin e tij ai ka ndryshuar totalish look.

Conchita paraqitet me mjekër të bardhë dhe flokët e prera shkurt ai duket shumë simpatik dhe vajzat po çmenden pas tij duke e komplimentuar në rrjete sociale për lookun e ri.