Gazeta italiane “Corriere della Sera” i ka kushtuar një artikull vlerave dhe bukurive turisike të Shqipërisë.
Në këtë artikull, prestigjozia italiane ndalet në një sërë pikash turistike, si në Berati, por edhe në kalatë dhe muzetë tjera të vendit tonë.
Linku:https://viaggi.corriere.it/viaggi/vacanze/albania-del-sud-viaggio-on-the-road/