Alesia Bami është moderatorja e cila së fundmi ka shkuar në mal për të pushuar, aty ku bora mbuloi thuajse çdo gjë.

Edhe atje, ndonëse e ve shur ‘kokë e këmbë’, bukuroshja tregoi se sa bom bastike është. Alesia shihet e veshur me tuta dhe pozoi nga prapa. Nga veshja e tillë, bukuroshja duket shumë bo mbastike në të pasme.