Kapiteni i madrilenëve, Sergio Ramos, ka qenë ndër të parët që ka reaguar pas komunikimit në media të Zinedine Zidane për largimin nga “los blancos”.

Përmes rrjetit social Instagram, Sergio Ramos e ka falenderuar për gjithçka trajnerin me të cilin fitoi 3 Champions League radhazi.

“Si lojtar, e tani si trajner vendose të largohesh kur je në majën më të lartë. Faleminderit për dy vjet e gjysmë të futbollit, punës, dashurisë dhe miqësisë. Ju largoheni, por trashëgimia juaj tashmë është e pashlyeshme. Një nga kapitujt më të suksesshëm në historinë e Real Madrid”, shkruante Sergio Ramos.