Pushimet kanë nisur edhe për të.

Klaudia Pepa ka hedhur një imazh në Instagram ku ka mahnitur me format trupore

Ajo shihet se ka veshur bikine që ia mbulonin vetëm pjesët intime dhe është kthyer nga dielli.

E kjo foto e saj, po llogaritet si imazhi më se ksi i saj.