Partia Demokratike zhvilloi sot mbledhjen e Kuvendit Kombëtar, ku do të zgjidhen anëtarët e rinj të Këshillit Kombëtar të kësaj force.
Por në rrjetet sopciale po qarkullon me shpejtësi fotoja e deputetes demokrate Jorida Tabaku me një fustan identik me atë të veshur nga aktorja hollivudjane Meryl Streep.
Fustani i veshur edhe nga divat e hollivudit kushton së paku 3700 euro.
Me sa duket, deputetja demokrate e ka vlerësuar maksimalisht Kuvendin Kombëtar të PD-së duke u veshur sikurse Meryl Streep për në shfaqjen e Hollivudit.

Veç kur del e flet për varfërinë, hallet e shqiptarëve duhet pak më kujdes, sepse në Francë   ish-ministres së Sarkozy Rachida Dati, francezët nuk ia falën kurrë çantat luksoze. Ata donin qe ajo të prezantonte shtresën e mesme dhe të thjeshtë.