FUSHË ARRËZ: Autoriteti Rrugor Shqiptar informon lidhur me dy akse në Veri, Kukës- Fushë Arrëz dhe Fushë- Arrëz Pukë duke thënë se qarkullimin vijon normalisht. Pasi këto dy akse ishin problematike për shkak të borës dhe ngricave të motit të keq në këtë fillim viti, ARRSH thotë se janë pastruar tashmë.

STATUSI I ARRSH: Përditë Punë ?Fushë Arrëz-Kukës dhe Pukë-Fushë Arrëz Rruga e pastruar dhe qarkullimi vazhdon normalisht ✔️ UdhëtoniTëSigurt #RrugëtKombëtare #PërShqipërinëQëDuam