Prej kohësh tashmë është komentuar për ndarjen e bujshme mes balerinës Alba Hoxha dhe koreografit të njohur Albi Nako.

Dyshja nuk e ndjek më njëri-tjetrin në Instagram dhe Alba nuk është më pjesë e trupës së tij të baletit, madje ata prej muajsh nuk janë parë më bashkë.

Ndërsa së fundmi ajo ka habitur të gjithë më deklaratën e saj në lidhje me koregrafin Albi Nako.

Teksa ka organizuar rubrikën e njohur në Instagram pyetje përgjigje me ndjekësit, balerina është pyetur se kush është për të koreografi që i merr të gjitha meritat për arritjen tëndë si balerinë dhe Alba i është përgjigjur: “Albi Nako”, duke etiketuar edhe koreografin.