Një modele e re britanike ka ndërruar jetë pasi ka rënë nga maja e një shkëmbi teksa po pozonte për një fotografi në Australi, ka pohuar një mik i ngushtë i familjes.

Madalyn Davis, 21 vjeç, vdiq pasi ra nga një lartësi 30 metra në shkëmbinjtë Diamond Bay të dielën në mëngjes, ajo dhe miqtë e saj kishin shkuar atje rreth orës 6.30 të mëngjesit për të parë agimin e diellit. Madalyn mbërriti në Australi në fund të vitit të kaluar nga Anglia dhe ishte duke planifikuar të fillonte një jetë të re atje.