Rike ka rrë mbyer vëmendjen me foton e fundit. Rike Roçi e ka publikuar në foto të re në llogarinë e saj në Instagram. Ajo ka pozuar veç në të bre ndshme dhe duket tejet tërheqëse derisa në pah i vihen format trupore.

Rike fillimisht u bë e njohur me pjesëmarrjen në versionin shqiptar të spektaklit real televiziv, ‘Big Brother’, ndërsa tërhoqi vëmendje me praninë e saj në tribunat e stadiumeve gjatë Kampionatit Evropian, ‘Euro 2016’.