Është një prej spikereve të lajmeve më të bukura dhe më tërheqëse në televizion, por edhe shumë aktive në rrjetet sociale.

Po flasim për Brikena Priftin, vajzën brune që e shohim çdo ditë teksa jep lajmet në Tv Klan.

Së fundmi ajo ka postuar një foto nga ujëvara e Grunasit, ku përveç reklamimit të linjave të saj perfekte, lëshon edhe një mesazh shumë filozofik.

“Qëllimi nuk është të bëhesh e pasur, por të jetosh e pasur”, shkruan gazetarja mbi foto.