Një incident aspak i këndshëm i ka ndodhur prezantueses seksi të motit.

Gjatë një ceremonie të ndarjeve të çmimeve në Buenos Aires në Argjentinë, prezantuesit kanë nxjerrë zbuluar bukuroshen 25-vjeçare.

Në foto shihet vajza se.ksi e motit, e veshur me një fustan të mrekullueshëm.

Ajo afrohet te tre prezantuesit për të treguar me detaje fustanin e saj, por njëri prej tyre e tërheq më shumë seç duhet, duke ia nxjerrë të gjitha në shesh

25-vjeçarja nuk kishte veshur të brendshme dhe u “turpërua” para syve të të gjithëve.