Ekipi i inxhiniereve te FSHZH se bashku me stafin e Bashkise Durres dhe specilaistet e huaj ka vazhduar sot punen me 3 grupe te vecanta ne zonen e plazhit ne Durres, per te bere inspektimin e banesave pas termetit te 26 nentorit.

Grupi i pare se bashku me nje ekip Francez jane perqendruar  ne zonen e plepave.

Grupi i dyte me specialiste Greke ndodhen ne zonen pas hotel Lubjana (i shembur).

Grupi i trete me me nje ekip tjeter specialistesh Francez po verifikojne  zonen midis plazhit dhe rruges kryesore.

 

Fotot nga terreni per tre grupet e mesiperme: