Avionë privatë, zgjedhja e tre supermakinave dhe dhurata një Mercedes, kjo është jeta e fëmijëve të pasur të Ankarasë.

Të rinjtë e pasur nga kryeqyteti turk postojnë foto nga jeta e tyre nga makinat luksoze, udhëtimet ekzotike, veshjeve firmato dhe ushqimeve të shtrenjta në një llogari të re në Instagram.

“Kjo është ajo që bëjnë fëmijët e pasur”, shpjegohet në faqen e Instagram. (TemA)