Ajo di se si të jetë në qendër të vëmendjes së medias rozë.

Dhe Christine McGuinness nuk zhgënjeu kur doli në rrugë me veshje që i rrinte pas trupit.

31 vjeçarja dukej mjaft seksi dhe me një trup perfekt.