Ishte vetëm çështje kohe, kur BMW do të shfaqte rivalin e Taycan dhe e-tron GT. Megjithëse BMW është “vonë” në tregun e makinave elektrike, krahasuar me arritjet e prodhuesve gjermanë si Audi, Porsche dhe Mercedes, nuk pritet të mbetet pas edhe për shumë gjatë.

Duke u bazuar në burimet e Autoblog.it, mund të thuhet se Audi dhe Porsche do të përballen me një kërcënim serioz nga BMW, kur do të lansohet modeli i6. Sedani sportiv, që është tërësisht elektrik, mund të rivalizojë me këto makina gjermane, si dhe krahas modelit shumë të pëlqyer nga Mercedes.