Në “Luzhniki” të Moskës do të luhet finalja e madhe e Kupës së Botës, mes Francës dhe Kroacisë, duke i dhënë und kështu edhe këtij Botërori të mbushur me surpriza dhe çudira.

Për fat të mirë, asnjëra nga skuadrat nuk do të paraqitet në këtë takim me mungesa, duke qenë se si skuadra e Deshamp, ashtu edhe ajo e Daliç janë me grupin më të mirë.