Mesfushori i kombëtares shqiptare, Kamer Qaka ka bërë heroin në Rumani. Ai u kthyer në një mjek në fushë, gjatë një episodi që mund të kishte një fund tjetër.

Ishte dueli i kampionatit rumun mes Poli Iasi dhe Craiova, ku mesfushori Mihaila pësoi një goditje dhe u pëplas në fushë, duke pësuar një gjendje të fikti. Aty pranë ishte mesfushori Qaka që u mundua t’i jap ndihmën e parë, e cila rezultoi e suksesshme. Sa i përket duelit, Craiova fitoi me shifrat e pastra 3-0.