Kryeministri Edi Rama ne ka shperndare ne  Facebook fotot nga TKOB.

 

Kryeministri shkruan:

JA DHE PAK… dhe një tjetër xhevahir i nxjerrë në dritë falë vizionit e pasionit tonë të paepur për ndryshimin, do të jetë në dispozicion të publikut, Teatri i Ri Kombëtar i Operas dhe Baletit??

#ShqipëriaqëDuam??☀