Dallimi i parë që vini re në dy imazhet, tregon shumë rreth jush. Nëpërmjet fotografivë mund të testoni personalitetin tuaj dhe përgjigjet i gjeni më poshtë dhe përmes fotografive. Bishti i dhelprës– Nëse dallimi që vutë re është bishti i dhelprës, do të thotë se jeni një njeri shumë i veçantë dhe me në zemër fisnike. Shqetësoheni për njerëzit që ju rrethojnë dhe bëni të pamundurën që ti ndihmoni. Keni një aftësi për të analizuar çdo problem dhe për të gjetur një zgjidhje efikase për çdo gjë.

Veshët e dhelprës– Jeni një person i detajuar dhe misterioz. Cilësoheni si natyrë përgjegjëse për angazhimet tuaja. Po ashtu hapeni shumë me të tjerët pa i njohur mirë, pasi vlerësoni shumë të tjerët. Besimi i shumtë që jepni, gjallëron raportet si personale edhe profesionale. Dielli- Jeni natyrë e qetë dhe e durueshme. Nuk ka rëndësi si janë rrethanat e jetës, ju arrini që të reflektoni dhe të përdorni zgjuarsinë për të gjetur përgjigjen e duhur. Ndër të tjera nuk jetoni nxitimthi, por shijoni çdo moment të jetës.

Lulet– Jeni një person që i jepni rëndësi edhe gjërave më të thjeshta, atyre që shumë njerëz i injorojnë. Po ashtu arrini që të bëni të lumtur ditën e dikujt, me shumë pak fjalë por thjesht me një përqafim, shkruan noa.al. Zogjtë- Jeni një shpirt i lirë, që jetoni çdo gjë lehtësisht pa e komplikuar. Arrini gjithmonë që ta shikoni gotën gjysmë plotë, pa u dorëzuar dhe duke përballur çdo gjë.