Ministrja Gjonaj ka folur në ER-TV ku ka dhënë dhe rezultatet e task forcës antikorrupsion e cila është e shtrirë në gjithë Shqipërinë.

Ndër të tjera Gjonaj tha që dhe qytetarët kanë ndihmuar me ankesat në platformën e bashkëqeverisjes mbi evidentimin e personave në administratë të kapur me shkelje.

Task forca antikorrupsion vijon punën për pastrimin e administratës shtetërore nga të gjithë ata që sorrollasin dhe kërkojnë të zhvasin, shqiptarët e zakonshëm.

ERTV Intervista?: Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi shërbimin e ri Fast Track, përmes të cilit qytetarët mund të marrin 9 shërbime në vetëm 24 orë, duke sjellë një revolucion të vërtetë në Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme?✍?Pas Tiranës dhe Korçës, shërbimi i shpejtë do të shtrihet brenda datës 31 Mars në të gjitha ZRPP-të e vendit, duke lehtësuar qytetarët nga pritja disa ditore në dyert e shtetit. Pas aplikimit në ZRPP, shërbimi ju vjen te dera e shtëpisë përmes Postës Shqiptare?Paralelisht, me ndihmën tuaj, përmes ankesave në shqipëriaqëduam.al, Task Forca Antikorrupsion vijon punën për pastrimin e administratës shtetërore nga të gjithë ata që sorrollasin dhe kërkojnë të zhvasin, shqiptarët e zakonshëm? #Egjithëvëmendjateqytetarët

Gepostet von Edi Rama am Freitag, 22. März 2019