Kush i dekonspiroi nga Shqipëria shumë nga luftëtarët e parë të UÇK-së? Si u firmos marrëveshja në vitin 1991? A ka dorë Shërbimi Sekret Shqiptar në listat e zotëruara nga UDB në 1993?

Përse u arrestua Zahir Pajaziti dhe shumë figura të tjera? Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në…?!

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.