Pak kilometra nga Leskoviku ngrihej dikur Zvicra…

Jo vendi që ne njohim të gjithë, por një qendër e vogël dhe enigmatike, e pagëzuar me këtë emër në vitin 1927.

Sot, ajo nuk ekziston më, por në rrëfenjat e banorëve dhe dokumente ende ruhet kujtimi i saj.

Një histori e jashtëzakonshme…

Sonte në 20:10, në “Gjurmë shqiptare” të gazetarit Marin Mema: Zvicra pranë Leskovikut.

Çfarë fshihet pas saj? A ekziston ende? Çfarë thonë dokumentet? Përse u ndërtua një fshat me këtë emër? (Top Channel)