Deputeti socialist Erion Braçe, ka ndarë së fundmi detaje nga jeta jashtë politikës. I ftuar në Pop Culture, Braçe ka thënë se ka pasion leximin, dhe se është një nga proceset që i jep më shumë qetësi.

I pyetur nga moderatorja Dojna Mema, cila është gruaja më e bukur në politikë, ka thënë se gruaja më e bukur në politikë është Majlinda Bregu.

“Po më e bukura është ajo që ka kurajo të thotë gjithmonë të vërtetën. E kam thënë edhe njëherë më parë, por shkruajtën të gjithë: Ja kujt i nis zemra Erion Braçe. Majlinda Bregu është edhe nga pikëpamja estetike, por edhe nga pikëpamja ime e të thënit gjithmonë të vërtetën. Po të më pyesësh pastaj nga krahu tjetër është Arta Dade dhe shumë të tjera”, tha Braçe.