Çfarë i tërheq burrat më së shumti te një grua? Janë disa tipare që ata i duan më së shumti dhe që i bëjnë gratë të parezistueshme dhe 11 prej tyre po jua sjellim më poshtë:Gruaja e përkryer ka flokë ngjyrë kafe. Pra, biondet nuk janë më “in”, të paktën jo tek meshkujt që duan martesë apo lidhje të gjatë.

Gruaja e përkryer ka dhëmbë të bardhë dhe buzëqeshje të bukur: Për më tepër, ajo qesh me shakatë e partnerit të saj. A do të thotë kjo se meshkujve sot u mungon vetëbesimi dhe u duhet qeshja si konfirmim se janë me sens humori dhe të mençur?Ka gjinj të mëdhenj: Kjo gjë është përmendur edhe më parë tek meshkujt.Edhe këmbët janë të rëndësishme. Sa më të gjata, aq më mirë. Edhe këtë gjë e kemi ditur edhe më herët.

Në fund, ajo duhet të ketë shputa të vogla.Sa u përket faktorëve tjerë, meshkujt kanë theksuar se gruaja e përkryer duhet të jetë dy deri në katër vjet më e re, e arsimuar, të ketë karriere të veten dhe të ardhura mundësisht stabile.E si duhet të vishet? Në nuanca të ngjyrës së kuqe.