Moderatorja dhe këngëtarja Luana Vjollca përmes një postimi në rrjetet e saj sociale ka paralajmëruar një projekt të ri.

“Nuk e keni idenë se çfarë ju pret. Jam kaq e emocionuar”, shkruan Luana duke vendosur edhe një emoji bombe.

Por edhe pse jo të gjithë e kanë kapur Luana ka bërë një gafë me anglishten e saj, pasi në vend që të shkruante “excited” shkruajti “exited”.