Nga Erion Braçe:

PROVA! PROVA! KA. NUK KA. KA. NUK KA! URDHERONI E DEGJOJENI VETE!

Ka dy arsye perse u ftoj ta degjoni; E para, nese ka nje menyre per te zbuluar fajtorin, atehere pyete disa here per te njejten gje dhe ai do jape cdo here pergjigje te ndryshme; Ky eshte rasti!

E dyta, ky sistem qe ende ngre krye me vendime qe kurre nuk hetojne e gjykojne nje politikan, eshte aq i padrejte, i pandershem e i pabarabarte, sa edhe kur flasin me gojen e tyre si heton e gjykon kush! Kjo zhben besimin tek drejtesia, kjo te irriton, kjo ta shpif!

Shikoni; Ceshtja e parave te paligjshme ne fushate eshte ceshtje kyc. E kane bere individe te ndryshem e me para shume behen te pa konkurueshem, e kane bere edhe parti qe fryen e shfryhen sa ju shpohet thesi. Rasti me PD eshte flagrant dhe ky eshte kryetari i saj me nam. Varianti i fundit i PD per 675 mije dollaret e deklaruar te paguar ne Amerike tek Nik Muzin eshte se, nuk ka paguar asnje cent me shume se ato qe ka deklaruar ketu ne Tirane.

Ato nuk jane 675 mije dollare! Nik Muzin ne dy deklarime ne departamentin e Drejtesise ka deklaruar 675 mije dollare te marre per llogari te PD dhe kete se luan topi! Jane dokumenta ligjore me firme e vule e ai mban pergjegjesi per to. Deklarata e mesiperme e kryetarit te PD, ishte nje perpjekje per te justifikuar 500 mije dollare nder to;
Ai ju del zot ne fillim, por jo tani!

Atehere, pyetja qe mbetet eshte shume e qarte: TE KUJT JANE 675 MIJE DOLLARE! Prokuroria e gjykata ketu, as kane hetuar e as kane gjykuar per to. Provat, deshmite e deklaratat e tyre ja bejne muuuuuu! Ky vend nuk mund te kete perhere dy standarde, njerin per qytetaret e tjetrin per nje grusht politikanesh. Ky vend nuk mund te jete perhere i padrejte, I PABARABARTE; Kush shkel ligjin duhet te jete i barabarte para tij!

 

View this post on Instagram

 

PROVA! PROVA! KA. NUK KA. KA. NUK KA! URDHERONI E DEGJOJENI VETE! Ka dy arsye perse u ftoj ta degjoni; E para, nese ka nje menyre per te zbuluar fajtorin, atehere pyete disa here per te njejten gje dhe ai do jape cdo here pergjigje te ndryshme; Ky eshte rasti! E dyta, ky sistem qe ende ngre krye me vendime qe kurre nuk hetojne e gjykojne nje politikan, eshte aq i padrejte, i pandershem e i pabarabarte, sa edhe kur flasin me gojen e tyre si heton e gjykon kush! Kjo zhben besimin tek drejtesia, kjo te irriton, kjo ta shpif! Shikoni; Ceshtja e parave te paligjshme ne fushate eshte ceshtje kyc. E kane bere individe te ndryshem e me para shume behen te pa konkurueshem, e kane bere edhe parti qe fryen e shfryhen sa ju shpohet thesi. Rasti me PD eshte flagrant dhe ky eshte kryetari i saj me nam. Varianti i fundit i PD per 675 mije dollaret e deklaruar te paguar ne Amerike tek Nik Muzin eshte se, nuk ka paguar asnje cent me shume se ato qe ka deklaruar ketu ne Tirane. Ato nuk jane 675 mije dollare! Nik Muzin ne dy deklarime ne departamentin e Drejtesise ka deklaruar 675 mije dollare te marre per llogari te PD dhe kete se luan topi! Jane dokumenta ligjore me firme e vule e ai mban pergjegjesi per to. Deklarata e mesiperme e kryetarit te PD, ishte nje perpjekje per te justifikuar 500 mije dollare nder to; Ai ju del zot ne fillim, por jo tani! Atehere, pyetja qe mbetet eshte shume e qarte: TE KUJT JANE 675 MIJE DOLLARE! Prokuroria e gjykata ketu, as kane hetuar e as kane gjykuar per to. Provat, deshmite e deklaratat e tyre ja bejne muuuuuu! Ky vend nuk mund te kete perhere dy standarde, njerin per qytetaret e tjetrin per nje grusht politikanesh. Ky vend nuk mund te jete perhere i padrejte, I PABARABARTE; Kush shkel ligjin duhet te jete i barabarte para tij!

A post shared by Erion Brace (@erionbrace) on