Një 72 vjecare është martuar me një 19 vjeçar, pavarësisht diferencës së madhe mes tyre.

Në verën e vitit 2016, Almeda nuk e kishte menduar që gjatë një daljeje në piceri do të gjente dashurinë tek adoleshenti, Gary Hardwick. Por vetëm pas dy javësh së bashku, ata e çuan romancën e tyre në një nivel tjetër kur vendosën të martoheshin.

Pasi kishte përfunduar një lidhje me një 77-vjeçare, Gary deklaroi se ishte dashuri në shikim të pare, momenti kur u takua me gjyshen e gjashtë nipave, njëri prej tyre madje është më i vjetër se Garry.
Çifti tani jetojnë në Maryville, Tennesse, dhe janë më të lumtur se kurrë