DASHI

Kjo do jetë një ditë shumë aktive për ju. Nëse jeni në çift, jeta sentimentale do ju përmirësohet. Do jeni më afër partnerit tuaj dhe do e keni më të lehte të komunikoni me të. Nëse jeni ende vetëm, influenca e yjeve do sjellë takime të rëndësishme dhe dashuri me shikim të pare. Shikojini me kujdes personat që do iu dalin para. Nëse jeni në punë do bëni mirë të tregoheni më të organizuar në mënyrë që ta keni më të thjeshtë gjithçka. Guximi nuk ka për t’iu munguar. Në planin financiar nuk duhet të hidhni asnjë hap të nxituar sepse do keni shumë probleme më vonë.

VIRGJËRESHA

Qielli do hapet gjatë kësaj dite dhe rrezet e diellit do ju ngrohin pafund. Nëse jeni në çift do ja kaloni mirë me partnerin dhe mirëkuptimi do të mbizotërojë gjatë gjithë kohës. Venusi, perëndesha e dashurisë do ju mbështesë më së shumti ju beqarëve. Takimet do jenë interesante dhe personat mjaft te veçantë. Përfitoni sa të mundni. Në pune mëngjesi nuk do jetë shumë i mire sepse nuk do arrini dot ato që doni. Gjithsesi nuk duhet të dorëzoheni asnjë moment. Kujdes duhet të bëni në planin financiar. Mos dëgjoni këshillat e të tjerëve, por bëni atë që mendoni se është e duhura.