DASHI
Merkuri do kujdeset me tepër për jetën tuaj ne çift dhe do e forcoje komunikimin. Mes jush dhe partnerit nuk ka për te pasur debate te zjarrta. Beqaret do jene me shume fat dhe do arrijnë te bëjnë për vete personin te cilit ia kane vene syrin. Te ardhurat gjithashtu do përmirësohen goxha. Shfrytëzojeni rastin për te shlyer borxhet e vjetra dhe për te hequr disa para mënjanë.

DEMI
Dielli do jete shume harmonik gjate kësaj dite dhe do ua beje gjerat shume me te lehta ju te dashuruarve. Partneri do tregohen me i dashur. Beqaret nga ana tjetër do kenë me shume fat ne dashuri dhe do arrijnë te gjejnë një person qe do i përmbushë ne çdo pike. Me financat duhet te jeni pak me vigjilente se me pare sepse po gabuat do i vuani gjate pasojat.