22 doza ka.nabis dhe 4 telefona janë kapur nga policia mëngjesin e sotëm.

Materialet u sekuestruan pas tentativës së një të burgosuri për t’i marrë me vete në qeli.

I burgosuri, i cili po kthehej nga leja për në qeli tentoi t’i fshihte dozat e ka.nabisit duke i gëlltitur mirëpo nuk ia ka arritur dot t’ju shpëtoi kontrollit të policëve.

Sipas burimeve droga të dënuarit iu gjet pas ekos së bërë në bu.rgun e Korçës, ndërkohë pas kontrolleve në qeli, të b.urgosurit me iniciale B.L, iu gjetën 4 celular.