FIFA i ka komunikuar dënimin Milanit.

Për shkak të mos respektimit në “Fair Play Financiar”, FIFA ka dënuar Milanin me një gjobë 30 milionë euro dhe pezullim për një vit në garat evropiane.

Një gjykim zyrtar nga UEFA pritet këtë pasdite, por Premium Sport beson se Rossonerët tashmë janë njoftuar për dënimin e tyre.

Ata do të refuzohen të hyjnë në Ligën e Evropës këtë sezon, si dhe do të gjobiten me 30 milionë euro për shkelje të ligjeve të FFP.

Përveç kësaj, pika konfirmon se bisedimet me Rocco Commisso për një shitje eventuale kanë dështuar, pasi pronari aktual Yonghong Li ka akumuluar 32 milionë euro për të shlyer borxhin e Elliott Management për rritjen e kapitalit të këtij muaji dhe për të mbajtur atë në klub.