Së fundmi Luanën e kemi parë shpesh në koncerte të ndryshme muzikore në vendet ku ka shqiptarë. Koncerti i saj i fundit ka qenë në Zvicër. Ajo këndoi para një numri të madh fansash dhe ‘çmendi’ ata e veshur me një fustan super të shkurtër.

Në një moment Luana ka kthyer të pasmet nga ata dhe gati sa nuk i ka zbuluar të gjitha, por në një moment tjetër siç shihet në një video të kapur nga fansat, këngëtares i kanë dalë të brendshmet.