Personazhi i njohur Kim Kardashian është shprehur gjatë një interviste se ka qarë në eventin “Met Gala” të vitit 2013.

Sipas saj i gjithë rrjeti e kishte tallur në event për veshjen e saj atë mbrëmje. Gjithashtu ajo u shpreh se gjatë performancës së Kanye ajo nuk ka qenë e pranishme:

“Kanye do të performonte dhe unë nuk isha e ftuar. E dija shumë mirë kush nuk donte që të isha atje”, -u shpreh Kim, duke thënë se në atë periudhë ajo ishte shtatzënë.

Më pas Kardashian shtoi se ishin larguar nga festa, bashkëshorti i saj e kishte komplimentuar për veshjen, por ajo ishte ndjerë keq pasi kishte parë memet kundër saj në rrjete sociale.