Gjatë verës vija bregdetare e Durrësit është liruar nga zënia e hapësirës për pushuesit nga shumë biznese, kurse tani po bëhen investime të vendit dhe rrugëve. Kryeministri Edi Rama ka postuar në profilin e tij foto të punimeve për krijimin e hapësirave publike përgjatë vijës bregdetare të Durrësit dhe Kavajës.

Në inspektimin e punimeve kanë marrë pjesë edhe Ministri Klosi e kryebashkiakja e Durrësit Valbona Sako. “Fotoalbumi i ndjekjes së punimeve për integrimin e plotë të hapësirave publike përgjatë vijës bregdetare të Durrësit dhe Kavajës ShqipëriaqëDuam”, shkruan Rama krahas fotove.