Akademiku dhe filozofi Artan Fuga përmes ironisë së hollë kritikon Partinë Demokratike, e cila sipas tij kerkon nje dore te fuqishme per ta reformuar.

Fuga “ia faturon” personazhit të tij Qenan K. mesazhin drejtuar PD-së së Bashës.

“Ngrihu Enver t’a reformosh dhe ringresh partinë demokratike!”

Ktheva kokën i habitur sepse kjo frazë mu duk e çuditshme.

Pashë Qenan K. që ecte pas meje dhe fliste me vete me zë të lartë!

Bënte sikur nuk më shihte.

“Sherrbudalla mbeti ky gjithë jetën!” thashë me vete

Dhe vazhdova rrugën pa i folur”, shkruan Fuga.