Pas përfundimit të mbledhjes së kryesisë, kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë në ceremoninë e lamtumirës për ambasadorin austrik në Shqipëri, Johan Sattler.

Shefi i qeverisë e cilësoi si moment të vështirë dhënien e lamtumirës për ambasadorin, ndërsa shtoi se Sattler do të vijojë me të njëjtën energji edhe në Bosnje Hercegovinë.

“ Sa i përket Shqipërisë, gjithmonë e duan më shumë atë. Shprehim mirënjohjen për ju ambasador për atë që keni bërë. Një zonjë po kujdeset për ju. Ky është një moment mjaft prekës për t’iu thënë lamtumirë. Na ka bërë të ndihemi mirë dhe na ke pranuar ashtu sikur unë jam. Me të vërtetë, iu duan shumë për gjithçka keni bërë për mua”-tha mes tjerash kryeminisitri, Edi Rama.