Dashi

Ditë plot ngjyra dhe emocione kjo e sotmja. Dialogu do të rivendoset në çift dhe do ndiheni shpesh të lumtur. Në planin financiar mos bëni asgjë pa u menduar sepse do krijoni probleme.

Gaforrja

Harmonia do mbizotërojë gjatë kësaj dite në jetën tuaj në çift dhe pak nga pak do mendoni të krijoni një familje së bashku. Në planin financiar do e dini mirë çfarë të bëni që situata të mos tronditet.