Veza është një nga produktet më të mira shtazore dhe më me vlera ushqyese. Të paktën një vezë në ditë duhet ta hani, dhe është e sugjerueshme në mëngjes, në mënyrë që të keni energji gjatë gjithë ditës.

Më poshtë dritare.net ju sjell disa pëfitime që merrni nga veza!

Veza përmirëson përqendrimin
Ju bën më të vëmendshëm

Veza është e mbushur me ushqyes themelorë

Proteina që përmban veza mund t’ju ndihmojë të bini në peshë

Veza i jep energji trurit

Mbron sytë./dritare.net