Në filmin “2 Gisht Mjaltë” ku protagonistët kryesorë janë moderatori Ermal Mamaqi dhe këngëtarja Elvana Gjata përpos të tjerash ka edhe disa skena romantike.

Por sigurisht gjithçka mbetet në kuadrin e filmit, pasi dy personazhet në fjalë në jetën reale janë shumë miq dhe madje shpeshherë në daljet e tyre publike i referohen njëri-tjetrit “motër-vëlla.”

Ditën e sotme, Ermali ka qenë i ftuar në emisionin “Trokit” që transmetohet në “InTV” prej ku ka treguar si ka reaguar djali i tij Joeli kur ka parë pjesën kur ai puthet me Elvanën: “E kishim në mes. Ishte Ami, çuni dhe unë, ishte duke parë atë momentin dhe më sheh mua. I thashë është film babi, është film!” Vërtet për të qeshur, apo jo?