1.Ai ju mban në rrjete sociale dhe pëlqen çdo gjë që ju postoni

2.Nervozohen kur ju shohin m dikë tjetër dhe shajnë të dashurin tuaj të ri
3.Në qoftë se ju shkruan dhe ju telefonon pa asnjë arsye konkrete, por thjesht se do që të flasë me ju
4.Shokët tuaj të përbashkët ju thonë se ai pyet vazhdimisht për ty
5.Kur takoheni rastësisht ju flet vetëm për kohët e bukura që ka kaluar me ju
6.Ju dërgon gjithmonë një mesazh ‘cute’ ose ju telefonon në ditët tuaja të veçanta, p.sh kur keni ditëlindjen apo se keni fituar një punë të re.
.7Ju dërgon mesazh kur janë të dehur
8.Kur ju pyet më shumë për partnerin e ri dhe se si po shkon jeta juaj personale dhe sentimentale.