Shkëndije Mujaj mbetet një nga zërat më të dashur të muzikës shqiptare. Ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale ku shpesh ndan me ndjekësit momente të ndryshme nga jeta e tij personale dhe ajo profesionale.

Shkëndija gjithashtu njihet më shumë për format e saja trupore seksi. Ajo kohë pas kohe, na befason me fotografitë e saja joshëse, por edhe me të tilla ku është e mbuluar sipas traditës islame.

Madje, ajo ka thënë se është një femër që udhëhiqet sipas parimeve islame. Por, ajo ka zbuluar në televizionin publik – RTK se është biseksuale.

“Po, unë jam biseksuale. Më pëlqen edhe gjinia femërore”, ka thënë ndër tjerash Shkëndija në emisionin Sonte.