Ambasada amerikane në Tiranë u vjen në ndihmë të gjithë atyre që duan të studiojnë në Shtetet e Bashkuara. Përmes një njoftimi të shkurtër në faqen zyrtarë në Facebook, ambasada u bën thirrje të interesuarve që të vizitojnë Qendrën Informative të Arsimit Amerikan në Shqipëri për të marrë këshillimin e duhur dhe pa pagesë.

“Jeni të interesuar për të studiuar në Shtetet e Bashkuara por nuk dini nga t’ia filloni? Visitoni Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi (EDUSA-UMB) për të marrë këshillimin e duhur dhe pa pagesë!
Nëse jeni të interesuar në programe për nxënës të shkollave të mesme, studentë, të diplomuar, si dhe për mundësi zhvillimi profesional, shihni programet tona të arsimit dhe shkëmbimit, duke klikuar këtu ?https://bit.ly/2GVVGze”, njofton ambasada.

??️ | Jeni të interesuar për të studiuar në Shtetet e Bashkuara por nuk dini nga t’ia filloni? Visitoni Qendra…

Gepostet von U.S. Embassy-Tirana am Mittwoch, 29. August 2018