Luani

“Bëni dashuri, jo luftë” duhet të jetë motoja e Luanit për vitin 2020. Nëse e lini sërish egon tuaj të bëjë pjesë në rikthimin me ish-in, na lini t’ju themi se do t’ju duhet shumë kohë t’i ktheni përgjigje e aq më tepër ta falni për ndonjë gabim të së shkuarës. Sidoqoftë, ka shumë shanse ta lini pas krenarinë dhe të bëni çfarë ju thotë zemra.

Virgjëresha

Të gjithë njerëzit e kësaj shenje, do të rishohin me kujdes zgjedhjet e së shkuarës dhe do të bëhen më tolerantë dhe të kuptueshëm në marrëdhënie. Rikthimi tek ish-i mund të jetë fillimi i një lidhjeje afatgjatë dhe serioze. Duhet të dini thjesht që yjet janë me ju dhe do t’ju mbështesin në kapitullin e ri të jetës suaj romantike. Një këshillë për ju. Në fillim të këtij viti, shkruajini atij që doni, pasi ditët e para të janarit janë ato më me fat për ju.

Peshqit

Në 2020-ën, Peshqit do të kenë shanse të mira për të kthyer një ish në jetën e tyre. Do të rimendoni sërish vendimet e së shkuarës dhe do të flisni me ta. Ky vit do t’ju bëjë më romantik duke ju kthyer besimin se gjërat mund të jenë sërish mirë.