Moderatorja e njohur Alketa Vejsiu i ka treguar të gjithë ndjekësve të saj se çfarë sendesh mban në çantë.

Me anë të një videoje në profilin e saj, Alketa shprehet se çantën nuk e ka ndërruar prej disa muajsh pasi është e madhe dhe brenda saj mund të fusë gjithçka.

“Një çantë që kam 4 muaj që nuk e ndërroj sepse më nxë brenda çfarë dua. Kam një çantë që mbaj pasaportën, kam disa tualete të vogla. Kam edhe librin Buissnes Hack që ma ka dhuruar një gjeni i medias online. Kam një bllok shënimesh, ja edhe karikuesi. Nuk mungon. Kemi ca lekë që kanë dalë nga portofoli po fluturojnë këtu. Kam parfumin, dy palë syze, fletore me shënime dhe ca rraqë të tjera,”-tha Alketa.