Sipas Shërbimit Meteorologjik Ushtarak, moti për ditën e sotme parashikohet i kthjellët dhe me vranësira të pakta kalimtare.

Parashikohet mjegull /mjegullinë në lugina në orët e mëngjesit. Era do të fryjë me drejtim Veriperëndim-Jugperëndim  me shpejtësi 1-10m/sek.

Temperaturat parashikohen:    

QYTETET Temperaturat në °C Sigla
Shkodër 9/22 Diell
Kukës 7/18 Diell
Lezhë 13/22 Diell
Dibër 4/17 Diell
Durrës 9/21 Diell
Tiranë 10/25 Diell
Elbasan 8/24 Diell
Berat 5/25 Diell
Vlorë 9/21 Diell
Korcë 3/16 Diell
Gjirokastër 3/22 Diell
Sarandë 9/22 Diell