Instituti i Shëndetit Publik ka publikuar disa këshilla për të përballuar temperaturat e ulëta të dimrit.

1-Përdorni kapuç, shall, doreza kur jeni në ambiente të jashtme.

2-Evitoni qëndrimin në ambientet jashtë, në ditë të ftohta.

3-Evitoni daljet herët në mëngjes dhe në darkë vonë.

4-Konsumoni ushqime të ngrohte

5-Pini sa më shumë lëngje