Dashi
Dashi është një shenjë objektive, intensive dhe e drejtpërdrejtë. Ata nuk kanë shumë durim për të qendruar në lidhje të ngadalta. Kjo mund të bëjë që ata të humbin interesin shumë lehtë, veçanarisht nëse lidhja nuk është intriguese. Dashi ka nevojë për emocione të forta në mënyrë që ti dedikohet dashurisë.

Shigjetari
Njerëzit që i përkasin kësaj shenje zakonisht kanë shpirt të lirë. Ndaj mund ta kenë pak të vështirë të dedikohen në një lidhje të qendruesheme. Mund të ndodhë që edhe kur bien në dashuri, ata të marrin ndjenjat e tyre shumë lehtë. Veçanarisht nëse personi tjetër kupton që ka interes. Ata dëshirojnë një lidhje të lirë, ku të dy partnerët respektojnë njëri-tjetrin.

Luani
Luani e do shumë vëmendjen, sidomos kur bëhet fjalë për lidhjet romantike. Ata mund ta humbin shpejt interesin nëse nuk përkëdhelen dhe lavdërohen mjaftueshëm nga partneri. Luani është një shenjë ekstroverte që jeton me shpirtin e aventurës. Për këtë dhe largohen shpejt nga lidhjet që nuk i zhvillojnë sado pak adrenalinën.